Αρχική » Όροι χρήσης / Πολιτική

Όροι χρήσης / Πολιτική

Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυτά τα υλικά που παρέχονται από Golden Coast Α.Ε., Ρέθυμνο, Κρήτη, Ελλάδα, τις θυγατρικές της, οι θυγατρικές και τις συγγενείς οντότητες ( "Golden Coast Apartments") ως υπηρεσία προς τους πελάτες της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει τα Golden Coast Apartments και άλλα πολύτιμα εμπορικά σήματα που ανήκουν και χρησιμοποιούνται από το Golden Coast Apartments για να παρουσιάσει τις υπηρεσίες και τα εμπορεύματά του. Αυτά τα εμπορικά σήματα και το συναφή ιδιόκτητο ακίνητο προστατεύεται από την αντιγραφή και την προσομοίωση σύμφωνα με την εθνική και διεθνή νομοθεσία και δεν μπορούν να αναπαραχθούν, να αντιγραφούν ή να χρησιμοποιηθούν χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Golden Coast Apartments.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Οι πληροφορίες, τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες, οι ήχοι, οι συνδέσμους και όλες οι άλλες πληροφορίες και το λογισμικό έχει δημοσιευθεί ούτως ή άλλως και περιέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα (τα "Περιεχόμενα") που είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Golden Coast Apartments και, εκτός του ότι προβλέπεται ειδικά στο παρόν, δεν μπορεί να γίνει αντιγραφή, διανομή, προβολή, αναπαραγωγή ή η μετάδοση, σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, ​​ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Golden Coast Apartments. Σε περίπτωση που η έγγραφη άδεια χορηγείται, όλες τις πληροφορίες λήψης ( «περιεχόμενο») πρέπει να πιστωθούν στο Golden Coast Α.Ε.

Copyright © 2014 Golden Coast Α.Ε. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

περιορισμένη άδεια

Τα περιεχόμενα μπορεί να αποθηκευτούν και να αναπαράγονται μόνο για προσωπική μη εμπορική ή εσωτερική χρήση. Αυτή είναι μια άδεια και δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου, και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (α) το περιεχόμενο δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια προβολή, παράσταση, πώληση ή ενοικίασης (Β) Περιεχόμενο του λογισμικού δεν μπορεί να απο-καταρτίζεται, αντίστροφη μηχανική ή αποσυναρμολόγηση με οποιονδήποτε τρόπο (Γ) δεν έχει πνευματικά δικαιώματα ή άλλες ιδιόκτητες ανακοινώσεις που μπορούν να αφαιρεθούν από τα περιεχόμενα (Δ) Τα περιεχόμενα δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο πρόσωπο και (ε) κάθε πρόσωπο που αποθηκεύει, αναπαράγει ή χρησιμοοποιεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τα περιεχόμενα, δια του παρόντος  συμφωνεί να αποφευχθεί η οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή των περιεχομένων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Golden Coast Apartments προσπαθεί να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο είναι ακριβείς και αξιόπιστο. Ωστόσο, το Golden Coast Apartments και οι πράκτορες της δεν είναι αλάνθαστοι, και μερικές φορές μπορεί να υπάρξουν σφάλματα ή / και παραλείψεις. Ως εκ τούτου, το Golden Coast Apartments αποποιείται από οποιαδήποτε εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με οποιοδήποτε θέμα απολύτως σχετικά με αυτήν την τοποθεσία Web και τυχόν συνδέσμους εκεί μέχρι και εκεί-από, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ως προς την εμπορευσιμότητα, μη παραβίασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, ή την καταλληλότητα για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Το Golden Coast Apartments δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την πληρότητα του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, κάθε πληροφορία σχετικά με τις τιμές ή τη διαθεσιμότητα. Το Golden Coast Apartments κατά καιρούς θα αναθεωρεί τα περιεχόμενα / ή τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους πόρους που περιγράφονται εκεί και θα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε τέτοιες αλλαγές χωρίς καμία υποχρέωση να ενημερώσει τους προηγούμενους, τους τρέχοντες,  τους μελλοντικούς επισκέπτες αυτού του Web site.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Golden Coast Apartments ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ Golden Coast Apartments ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Με σεβασμό  προς όλες τις επικοινωνίες που γίνονται για το Golden Coast Apartments συμπεριλαμβανομένων τα χωρίς περιοσρισμό σχόλια, ερωτήσεις, σχόλια και προτάσεις         ("Επικοινωνίες"):
κανένα δικαίωμα εχεμύθειας δεν ισχύει για Επικοινωνίες και στο Golden Coast Apartments θα έχει καμία υποχρέωση να προστατεύουν τις επικοινωνίες από την αποκάλυψη
Το Golden Coast Apartments είναι ελεύθερη να αναπαράγει, χρησιμοποιήσει, αποκαλύψει και να διανέμει Επικοινωνιών σε άλλους  και
Το Golden Coast Apartments είναι ελεύθερο να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε ιδέες, έννοιες, τεχνογνωσία ή τεχνικές που περιέχονται στις ανακοινώσεις για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την εμπορία των προϊόντων και υπηρεσιών που ενσωματώνουν τις πληροφορίες αυτές.
Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε τον Internet E-Mail μόνο για να μας στείλετε το μη εμπιστευτικό σημειώσεις. Δεν περιλαμβάνει εμπιστευτικές προσωπικές ή ιδιωτικές πληροφορίες. Για την προστασία σας, οι απαντήσεις μας δεν θα περιλαμβάνουν καμία εμπιστευτική πληροφορία. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τον Internet E-Mail για να μας στείλετε τις οδηγίες της συναλλαγής. Οι πελάτες που επιλέγουν να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet στο Golden Coast Apartments που περιέχουν εμπιστευτικές, ιδιωτικές ή προσωπικές πληροφορίες πράξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.